Toni 2 fős apartmanja a város szívében | Rovinj

A 2 fős apartman egy különálló kicsi házikóban, saját elkerített udvar részel és parkolóval. Teljesen felszerelt konyha, kis hűtő, edények, evőeszközök.

Toni apartmanja

Toni apartmanja az óváros közelében található egy különálló kis házban, saját parkolóbejárattal. Kényelmes klimatizált szállás két fő részére. A kertrész (terasz) is egy külön elkerített részben található, így biztosítva az itt tartózkodók intimitását. A konyha teljesen felszerelt, ágynemű is biztosított. Wifi van.

> >

Toni apartmanjaToni apartmanja

Toni apartmanja

A 2 fős klimatizált apartman egy különálló kicsi házikóban, saját elkerített udvar részel és parkolóval, közel az óvároshoz. Teljesen felszerelt konyha, kis hűtő, edények, evőeszközök. Az ágyak külön vannak, de kérésre össze lehet tolni őket. Az apartmanban klíma, műholdas tv és ingyenes vezeték nélküli internet is van.
Extra:Elszeparált

ÁRAK Szeptember - Május Június 1- Július 15. Július 15-Augusztus 31.
2 főre 34 EU. 44 EU. 50 EU.
Napi 1 Euró idegenforgalmi adó fizetendő személyenként!

Toni apartmanja

Férőhely: 2 fő. Pótágy: 0 fő.


800 m.
2 + 0
300 m.
400 m.
200 m.
500 m.
A Toni apartmanja értékeléA Toni apartmanja értékeléA Toni apartmanja értékeléA Toni apartmanja értékeléA Toni apartmanja értékelé A szállás értékelése: 4.9

Minimálisan foglalható: 3 éj

Szállás staisztika

A szálláshely értékelése a látogatók szerint: A Toni apartmanja értékeléA Toni apartmanja értékeléA Toni apartmanja értékeléA Toni apartmanja értékeléA Toni apartmanja értékelé 4.9
Megtekintés: 7822 alkalommal.
Foglalás: 548 alkalommal.

TeraszHálószobaKonyhaHálószobaFürdőszobaFürdőszobaOssza meg
ismerőseivel is: