Sport - szórakozás | Búvárkodás, sziklamászás, hajókirándulás és programok

Sport - szórakozás | Búvárkodás, sziklamászás, hajókirándulás . Tenisz, Disco, Paintball, Túrázás... - Sziklamászás Rovinj - Búvárkodás Rovinj

Sportolási és szórakozási lehetőségek Rovinjban

Sport - szórakozás | Búvárkodás, sziklamászás, hajókirándulás . Tenisz, Disco, Paintball, Túrázás... - Sziklamászás Rovinj - Búvárkodás Rovinj

> >

Szórakozási és sportolási lehetőségek

Sziklamászás

sziklamászás rovinj Rovinjban és környékén 3 jelentősebb sziklamászó "hely" van:

Zlatni rt (Punta Corrente)
A nemzeti parkban található szikla az egyik legnépszerűbb szikla.

DVIGRAD
10-15 perc a (Limski fjord után) autóval Rovinjtól. A hegy tetején egy kastély is van. Nagyon jó kirándulóhely is.

LIMSKA DRAGA (Lim Fjord)
A Limski fjord Porec felé található. Hátránya, hogy csak messze lehet parkolni. Népszerű kirándulóhely, itt található a “kalózbarlang” is. Hal és kagylótelepek jellemzik a fjordot, ahova néha a delfinek is beúsznak. Sok kirándulóhajó szervez ide kirándulásokat is. (Magyar nyelvű kirándulások is vannak.)

Tenisz Rovinj

Rovinj teniszRovinjban több jelentős teniszközpont is található:

Hotel Eden tenis center
12 salakborítású és négy műanyag teniszpálya, melyből 4 fedett és nyolc kültéri. Kissebbb nemzetközi versenyeknek is otthont szokott adni.

TN Villas Rubin
A Villas Rubin üdülőtelepen található pályák, összesen 7, salak és műanyagborításuak.

TN Amarin
6 salak és négy műanyagborítású pálya az Amarin üdülőtelepen található.

Búvárkodás Rovinj

rovinj búvárkodásA Rovinji merülési helyekből kettőt lehet kiemelni. SALINE ÖBÖL: Növényzete sűrű és színpompás. Lépcsősen ereszkedő homokos talaj 10-22 méterig, szépiáknak (tintahalaknak), rákoknak és tengeri csikóknak ad otthont.
Szép nyugodt hely, ajánljuk kezdőknek, nincs nagy áramlás, de számolni kell vele. Eső után édesvíz beáramlásokat láthatunk a sziklák között.
EUFÉMIA ZÁTONY: Gazdag állat- és növényvilág talált otthont a zátony három részre osztott zegzugos kőfalaiban. A látványban 16-21 méterig, gyenge áramlásban, gyönyörködhetünk. Ideális merülőhely kezdők számára is…. Bővebben A Rovinji búvárkodásról ide kattintva talál több információt!

Hajós turizmus

rovinj hajókirándulásA 445 kilométer hosszú isztriai partszakaszon 15 marinában (kikötőben) 3.400 kikötőhely várja a hajósokat. Többségük egész éven át nyitva tart. Egy marina van Umagban, kettő Novigradban, három Porečben, egy-egy Funtanában és Vrsarban, kettő Rovinjban, három Pulában, valamint további kettő Medulinban. Az umagi ACI marina, valamint a pulai Tehnomont Marina Veruda Kék zászló tulajdonosok.

Hajókirándulás Rovinj körül és a Limski fjordba

Rovinj hajókirándulás

Rovinjból számtalan sétahajójárat indul a környező városokba, a Rovinj körüli szigetekhez és a Limski fjordba is.
Választhatunk akár egész napos, félnapos és egy órás kirándulások között is. A félnapos és az egész napos kirándulásokon van, hogy enni és inni is kapunk, amiért nem kell külön fizetni, mert a menetjegy tartalmazza az árát. A hajó kiválasztásánál legyünk nagyon körültekintőek!!! Sokszor nem azt kapjuk amit kifizettünk vagy a hajó sokkal rövidebb útra és máshová megy mint amit előzőleg ígértek!
A weboldalunkon keresztül szállást foglalókat mindig tájékoztatjuk, hogy hová melyik hajóval érdemes menni, kik a megbízható hajósok, akiket mi is szívből ajánlunk.
A másik népszerű kirándulás az üvegaljú hajózás. Ezek sokszor nem azt a látványt nyújtják, mint amit ígérnek. Ha egy ilyen kirándulásra szeretnénk menni, akkor mindig napos és szélcsendes időben tegyük meg.

Sport - szórakozás | Búvárkodás, sziklamászás, hajókirándulás

Sport - szórakozás | Búvárkodás, sziklamászás, hajókirándulás . Tenisz, Disco, Paintball, Túrázás... - Sziklamászás Rovinj - Búvárkodás Rovinj

Ossza meg
ismerőseivel is: