Rovinj strand – Strandok Rovinjban és a szállások környékén

Rovinj strand – Fényképes leírás az általunk kínált szállások környékén található strandokról. Tájékozódjon utazás előtt a rovinji strandokról.

Rovinj strand

Rovinj strand – Fényképes leírás az általunk kínált szállások környékén található strandokról. Tájékozódjon utazás előtt a rovinji strandokról.

> >

Rovinj strand

Lone bay | Rovinj strand

Lone bay strand

A városcentrumhoz legközelebbi strand, a jacht kikötőnél kezdődik és kb. 1 km hosszú, majd lassan összefolyik a Zlatni rt nemzeti parkkal. A strand ingyenes, kiépített, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ideális. A strandon található több kávézó, bérlehető nyugágy, napernyő… A strand mentén végig árnyékos, erdős részek találhatóak ahol az egész család akar egész napra is befészkelődhet élvezve a az úszást, napozást a tűző napon, majd élvezheti a fák erős árnyékát. Kisgyermekes családoknak is nagyon jó a számtalan kis öblöcskével.
Zlatni Rt | Rovinj strand

Zlatni Rt strand

A Lone bay strand folytatása a Zlatni rt strand. Ideális mindazoknak akik élvezik a vad természetet, és a végtelen tengeri kilátást. A strand a nemzeti park csúcsán található, pár perc sétára a nemzeti park bejáratától, számtalan öböllel és nagy-sziklás partszakaszokkal várja az ide látogatókat. A legközelebbi kávézó a szomszédos Lone bay strandon és a Zlatna uvala strandon található. A Zlatni rt strand ideális a hegymászók számára is és mindazoknak akik az intimebb strandok kedvelői.
Zlata Uvala | Rovinj strand

Zlata Uvala strand

Fél óra sétára Rovinj centrumától található a Zlatna uvala strand (Arany öböl strand), amely ideális minden természetkedvelőnek. A strand nagy részét kis-kavicsos öböl teszi ki, majd sziklás, de lassan mélyülő strandrészek következnek. Ez a fürdőhely ideális családoknak egész napos strandolásra. Pár méterre a strandtól nagy rét található magas, lombos fenyőfákkal, ahol meg lehet húzódni a nap elől. A strandon található kávézó és egy étterem is, ahonnan szép kilátás nyílik a Szt. András szigetre. Aki autóval szeretné megközelíteni a strandot, a Monvi utáni úton a fák alatt lehet leparkolni és kb. 5 perc alatt lehet lesétálni a strandra.
Skaraba | Rovinj strand

Skaraba strand

Közvetlenül a Szent András szigettel szemben kezdődik a Balzamaki, majd a folytatásaként a Skaraba strand. Az egész partszakasz pár kilométer hosszú, egy pár kisebb öböllel, de nagyjából nagy lapos sziklákból álló partszakasz. Búvárkodáshoz és sziklákról való ugráláshoz ideális helyeket lehet találni itt. A nagy sziklák ideálisak napozáshoz és itt is található sok kinyúló fenyőág, mai alá el lehet bújni egy kicsit a nap elől.
Kuvi | Rovinj strand

Kuvi strand

A Kuvi strand a Centener városrészhez esik a legközelebb, a városcentrumtól pedig kb. fél óra sétára van. A strand kis-kavicsos öblökből és kisebb sziklás partszakaszokból áll. A strand bejáratánál egy nagy és ingyenes parkoló van, ahonnan 2 perc alatt lehet lesétálni a vízhez. A tenger lassan mélyülő, a parton lehet bérelni nyugágyat és a nagy fák alatt jó árnyékos helyeket is mindig lehet találni. A strandon van kávézó, étterem, kis játszótér. Családoknak is ideális fürdőhely.
Villas Rubin | Rovinj strand

Villas Rubin

A várostól pár kilométerre található a Villas Rubin strand. A strand kék zászlót nyert, minden szempontból felszerelt és egyike a legjobb strandnak Rovinjban. A strand északi részén nudista strandrész is található. A Villa Rubinban mindenki számára található valami: lassan mélyülő partszakaszok és sziklás szakaszok váltogatják egymást. Itt van ingyen használható tengervizes medence gyönyörű kilátással a Rovinji szigetekre, nagy vízi csúszdával. A parton bérelhető motorcsónak, van lehetőség vízi-banánozni, para-sailingezni (motorcsónakos ejtőernyőzés) stb… Aktív pihenést kedvelőknek itt rendelkezésre állnak teniszpályák, focizási és kosarazási lehetőségek is. A part mentén homokos röplabda pályák, minigolf és játszóterek találhatók. A sportcentrumtól 50 méterre található a búvarcentrum is. A part mentén vízi mentőszolgálat is van több helyen.

A rovinji strandokról részletes és térképes bemutatót, ide kattintva talál a Rovinj infó oldalon!

Ossza meg
ismerőseivel is: