Patricija apartmanja Rovinj / Coccaletto

Elege van már a nyüzsgésből, rohanásból és a zajból? Akkor a Patricija apartmant Önnek találták ki! A ház Rovinj, Cocaletto városrészén található.

Patricija apartmanja

Elege van már a nyüzsgésből, rohanásból és a zajból? Akkor a Patricija apartmant Önnek találták ki! A ház Rovinj, Cocaletto (Kukoletovica) városrészén található, egy nagy telek veszi körül. Cocaletto a várostól 5 km-re van, 800 méterre a Vestar kemping található, kocsival le lehet menni közvetlenül a partig. A strand itt apró-kavicsos és homokos. A kempingben található úszómedence (ingyenes), közért, étterem. Egy légterű apartman, 2 darab dupla ággyal. Klíma, tv, fürdő, wc. A bejáratnál 20 m2 fedett terasz. Az udvarban napozó, parkoló és kiépített grillsütő található. A kertben esetleg sátorozási, kempingezési lehetőség!!! Ideális hely a nyugodt pihenéshez és sátorozáshoz! Lakókocsibeállóval.

> >

Patricija apartmanjaPatricija apartmanja

Patricija apartmanja

Rovinjtól mindössze 5 kilométerre, egy csendes kis városkában, a Vestar kemping mellett kiadó egy modern, családok számára ideális apartman. Az apartman teljesen felszerelt, légkondicionált. Az udvari részben grillezési lehetőség van. Autóval érkezők a ház előtt parkolhatnak. Kisállatok és házi kedvencek is hozhatóak. Rovinj kerékpárral vagy autóval pár perc alatt megközelíthető. A környéken szabadstrandok találhatóak, valamint a Vestar kemping strandja is közel van. Összességében ideális családoknak, kisebb baráti társaságoknak 5 főig. Nagyobb létszám esetén az udvaron sátrazási lehetőség is biztosított.
Extra:Csendes környék

Az apartman ára:
2 felnőtt + 2 gyerek 50 EU.
4 főre 60 EU.
Sátorozás 6 EU./fő
Sátorozás csak az apartman bérlésével együtt vehető igénybe. A klíma használata: 3 EU/nap. Az árak tartalmazzák az idegenforgalmi adót is! Egyszeri 3 EU "bejelentődíj" fizetendő személyenként. Kutya felár 5 Euro/nap.

Patricija apartmanja

Férőhely: 2 fő. Pótágy: 2 fő.


1100 m.
2 + 2
5000 m.
5000 m.
330 m.
320 m.
A Patricija apartmanja értékeléA Patricija apartmanja értékeléA Patricija apartmanja értékeléA Patricija apartmanja értékelé A szállás értékelése: 4.4

Minimálisan foglalható: 3 éj

Szállás staisztika

A szálláshely értékelése a látogatók szerint: A Patricija apartmanja értékeléA Patricija apartmanja értékeléA Patricija apartmanja értékeléA Patricija apartmanja értékelé 4.4
Megtekintés: 6001 alkalommal.
Foglalás: 420 alkalommal.

Patricija apartmanUdvarFürdőszobaUdvarVestar kempingOssza meg
ismerőseivel is: