Cocaletto apartman - Fiatalos apartman, csendes környéken.

Cocaletto apartman - Fiatalos apartman, csendes környéken, a tengertől 800 méterre várja a leendő vendégeit. Wifi, terasz, tévé egészíti ki a kényelmet.

Cocaletto apartman

Kellemes hangulatú, fiatalos apartman Rovinjtól 6 km-re Cocaletton. Kiválóan alkalmas családoknak, azoknak, akik szeretik a csendes környezetet, a természetközelséget.

> >

Cocaletto apartmanCocaletto apartman

Cocaletto apartman

Kellemes hangulatú, fiatalos apartman Rovinjtól 6 km-re Cocaletton. Kiválóan alkalmas családoknak, azoknak, akik szeretik a csendes környezetet, a természetközelséget. Egy hálószoba, tágas franciaággyal, valamint egy nappali konyha található benne, amelyben egy kihúzható ágy van elhelyezve. Egy pótágy elhelyezése lehetséges az apartmanban, így egy öttagú család is kényelmesen elfér. A közelben több gyerekbarát strand (Polari és Vestar kemping strandjai), valamint autóval Rovinj belvárosa 5 perc alatt megközelíthető. Az apartmanban tévé, internet, mosógép, teljesen felszerelt fürdőszoba és konyha található. Parkolási lehetőség az utcán, az apartman előtt. Az apartmanhoz ágyneműt és törölközőt a házigazdák biztosítanak.
Extra:

  Június 1 - Június 30. Július 01 - Július 23. Július 23. - Aug 20. Aug. 20. - Szept. 30.
Ár: 50 EU. 60 EU. 65 EU. 60 EU.
Az árak apartman/éj értendőek! napi 1 Eu/fő idegenforgalmi adó fizetendő személyenként.

Cocaletto apartman

Férőhely: 2 fő. Pótágy: 2 fő.


800 m.
2 + 2
5000 m.
5000 m.
200 m.
800 m.
A Cocaletto apartman értékeléA Cocaletto apartman értékeléA Cocaletto apartman értékeléA Cocaletto apartman értékelé A szállás értékelése: 4.4

Minimálisan foglalható: 7 éj

Szállás staisztika

A szálláshely értékelése a látogatók szerint: A Cocaletto apartman értékeléA Cocaletto apartman értékeléA Cocaletto apartman értékeléA Cocaletto apartman értékelé 4.4
Megtekintés: 1609 alkalommal.
Foglalás: 113 alkalommal.

HálószobaHálószobaKonyhaKonyhaNappaliNappaliHázOssza meg
ismerőseivel is: